Fondul cinegetic nr. 30 Lipova este situat în judeţul Bacău, în regiunea dealurilor subcarpatice de est, din bazinul Bistriţei, înainte de confluenţa cu râul Siret, în nordul judeţului Bacău, pe versantul drept al sectorului inferior al Văii Bistriţei.

Fondul cinegetic nr. 29 – Vorniceni este situat în judeţul Botosani si se încadrează în ţinutul climatic al podişului deluros al Moldovei. Căile de comunicaţie din cuprinsul fondului cinegetic sunt: drumuri judeţene şi drumuri comunale.

Fondul cinegetic nr. 55 Colonesti este situat în judeţul Bacău, în regiunea dealurilor subcarpatice de est, din bazinul Bistriţei, înainte de confluenţa cu râul Siret, în nordul judeţului Bacău, pe versantul drept al sectorului inferior al Văii Bistriţei, în capătul de sud-est al depresiunii.

images (6)

Fondul cinegetic nr. 20 Dragomiresti este situat în judeţul Vaslui, in regiunea dealurilor subcarpatice de est, din bazinul Bistriţei, înainte de confluenţa cu râul Siret, în nordul judeţului Vaslui, pe versantul drept al sectorului inferior al Văii Bistriţei, în capătul de sud-est al depresiunii.

Fondul cinegetic nr. 38 denumit Mărgineni este situat in judetul Neamt, în Podişul Central Moldovenesc, districtul Podişul Sucevei şi Bârladului, în partea de S-E a municipiului Roman.

Fondul cinegetic nr. 39 denumit Volovăţ este situat în judetul Suceava, in Culoarul Moldova-Siret, in Depresiunea Rădăuţilor. Căile de comunicaţie sunt: drumuri judeţene şi drumuri comunale.